poniedziałek, 06 lipca 2020.
Strona główna > Wiadomości > Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą

Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą

Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą
Data publikacji: 2016-03-13 23:22
Ostatnia aktualizacja: 2019-07-09 10:56
Wywietleń: 1008 123147

Festiwal najlepszych restauracji pn. „Restaurant Week" rozpocznie się 1 kwietnia w całej Polsce. Potrwa do 10 kwietnia. W tych dniach za 39 złotych będzie można zjeść trzydaniowy posiłek. Już teraz można sobie zarezerwować stolik na stronie internetowej: www.restaurantweek.pl.

Impreza organizowana jest od 2014 roku w całej Polsce. W Szczecinie w tym roku weźmie udział 16 lokali: Avanti, Bohema, Bombay, Buddha Thai & Fusion Restaurant, Clou, Dzika Gęś, Na Kuncu Korytarza, Nowy Browar, Popularna, Public Fontanny, Spiżarnia Szczecińska, Stara Rzeźnia, Tokyo, Vincent, Virga, Z Drugiej Strony Lustra. W większości restauracji będzie można wybrać jedno z dwóch proponowanych menu.

Więcej w poniedziałkowym Kurierze Szczecińskim i e-wydaniu z 14 marca 2016.

M. GAPIŃSKA

Na zdj.: Wkrótce w szesnastu szczecińskich restauracjach będzie można spróbować specjalnego menu w ramach „Restaurant Week".

Komentarze

Dodaj komentarz

logo hejt stop
Akceptuję regulamin. Link do regulaminu
Pogoda
14
na godz. 06:00
Zobacz prognozę na trzy dni

Przez granice

Dodatek specjalny do „Kuriera Szczecińskiego”
wienbe logo Oderpartnerschaft logo
CZYTAJ WIĘCEJ

Filmy

#GaszynChallenge Kurier Szczeciński dla Franka Kępy

Nekrologi

Sonda

Czy zagłosujesz w drugiej turze wyborów prezydenckich?

 

W Kurierze Szczecińskim
Pierwsza strona
Kup najnowsze lub archiwalne wydanie Kuriera Szczecińskiego w wersji elektronicznej.
Przejdź do eKuriera
Zamieść ogłoszenie w Kurierze Szczecińskim oraz w wersji elektronicznej.
Daj Ogłoszenie