Czwartek 23 września 2021r. 
REKLAMA

Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą

Data publikacji: 2016-03-13 23:22
Ostatnia aktualizacja: 2021-04-11 15:47
Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą
 

Festiwal najlepszych restauracji pn. „Restaurant Week" rozpocznie się 1 kwietnia w całej Polsce. Potrwa do 10 kwietnia. W tych dniach za 39 złotych będzie można zjeść trzydaniowy posiłek. Już teraz można sobie zarezerwować stolik na stronie internetowej: www.restaurantweek.pl.

Impreza organizowana jest od 2014 roku w całej Polsce. W Szczecinie w tym roku weźmie udział 16 lokali: Avanti, Bohema, Bombay, Buddha Thai & Fusion Restaurant, Clou, Dzika Gęś, Na Kuncu Korytarza, Nowy Browar, Popularna, Public Fontanny, Spiżarnia Szczecińska, Stara Rzeźnia, Tokyo, Vincent, Virga, Z Drugiej Strony Lustra. W większości restauracji będzie można wybrać jedno z dwóch proponowanych menu.

Więcej w poniedziałkowym Kurierze Szczecińskim i e-wydaniu z 14 marca 2016.

M. GAPIŃSKA

Na zdj.: Wkrótce w szesnastu szczecińskich restauracjach będzie można spróbować specjalnego menu w ramach „Restaurant Week".

REKLAMA
REKLAMA

Dodaj komentarz

HEJT STOP
0 / 500


REKLAMA
Tylko teraz -50% na prenumertę eKuriera. KUP TERAZ