piątek, 13 grudnia 2019.
Strona główna > Wiadomości > Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą

Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą

Paprykarz, lody z herbaty i pierogi z kaszą
Data publikacji: 2016-03-13 23:22
Ostatnia aktualizacja: 2019-07-09 10:56
Wywietleń: 860 123147

Festiwal najlepszych restauracji pn. „Restaurant Week" rozpocznie się 1 kwietnia w całej Polsce. Potrwa do 10 kwietnia. W tych dniach za 39 złotych będzie można zjeść trzydaniowy posiłek. Już teraz można sobie zarezerwować stolik na stronie internetowej: www.restaurantweek.pl.

Impreza organizowana jest od 2014 roku w całej Polsce. W Szczecinie w tym roku weźmie udział 16 lokali: Avanti, Bohema, Bombay, Buddha Thai & Fusion Restaurant, Clou, Dzika Gęś, Na Kuncu Korytarza, Nowy Browar, Popularna, Public Fontanny, Spiżarnia Szczecińska, Stara Rzeźnia, Tokyo, Vincent, Virga, Z Drugiej Strony Lustra. W większości restauracji będzie można wybrać jedno z dwóch proponowanych menu.

Więcej w poniedziałkowym Kurierze Szczecińskim i e-wydaniu z 14 marca 2016.

M. GAPIŃSKA

Na zdj.: Wkrótce w szesnastu szczecińskich restauracjach będzie można spróbować specjalnego menu w ramach „Restaurant Week".

Komentarze

Dodaj komentarz

Akceptuję regulamin. Link do regulaminu
Pogoda
2
na godz. 15:00
Zobacz prognozę na trzy dni

Przez granice

Dodatek specjalny do „Kuriera Szczecińskiego”
wienbe logo Oderpartnerschaft logo
CZYTAJ WIĘCEJ

Über die Grenzen

Sonderbeilage der Zeitung „Kurier Szczeciński”
wienbe logo Oderpartnerschaft logo
LESEN SIE MEHR

Filmy

Wielka Parada Mikołajów

Nekrologi

Sonda

Czy obowiązek tworzenia korytarza życia i jazdy na suwak zwiększą bezpieczeństwo na drogach?

 

W Kurierze Szczecińskim
Pierwsza strona
Kup najnowsze lub archiwalne wydanie Kuriera Szczecińskiego w wersji elektronicznej.
Przejdź do eKuriera
Zamieść ogłoszenie w Kurierze Szczecińskim oraz w wersji elektronicznej.
Daj Ogłoszenie