Z roku na rok, Polacy są coraz bardziej świadomymi konsumentami. Zwracamy coraz większą uwagę na skład, jakość i sposób przygotowania produktów, które trafiają do naszych koszyków. Wciąż rosnącą popularnością cieszą się produkty przygotowywane tradycyjnymi, rzemieślniczymi metodami, czyli takie, które tworzone są z najlepszych składników z pasją i sercem.
W nowej szczecińskiej siedzibie piekarni-cukierni Asprod powstała rzemieślnicza pracownia, w której wyrabiane są tradycyjne produkty, które od początku do końca są tworzone z sercem. Wszystkie przygotowywane są ręcznie, z najlepszych składników pochodzących od sprawdzonych dostawców.
- Przy ich tworzeniu zapominamy, czym jest pośpiech. Tutaj czas staje w miejscu, by każdy z naszych rzemieślniczych produktów zachwycał swym smakiem i aromatem. Każdy z nich tworzony jest na bazie autorskich receptur, opracowywanych przez naszych fachowców przez długie miesiące, by mieć pewność, że oddajemy w ręce naszych klientów najlepsze produkty stworzone z pasji - mówi Iwona Przystupa, kierownik marketingu Asprodu.
Obecnie w ofercie pracowni
...