Wtorek 27 września 2022r. 
REKLAMA

Gęsina w roli głównej

Data publikacji: 2016-11-12 08:22
Ostatnia aktualizacja: 2019-07-09 11:20
Gęsina w roli głównej
 

TYM razem w roli głównej wystąpiła...gęsina. W konkursie, który odbył się w miniony piątek, 11 listopada, w szczecińskim hotelu Park, przygotowywano właśnie z niej dana. Poziom rywalizacji był bardzo wysoki, jak podkreśla Andrzej Buławski, organizator imprezy, który jest jednocześnie prezesem Stowarzyszenia Zachodniopomorskie Smaki. W konkursie wzięło udział 18 kucharzy z regionu, w tym młoda ekipa ze szczecińskiego Technikum Gastronomicznego, która otrzymała wyróżnienie. Zwycięzcą okazał się Michał Dzioba z restauracji Avanti, drugie miejsce zajął Marcin Marciniak z lokalu Konstelacja, trzecie zaś reprezentant Koszalina ( hotel Aquarius) Grzegorz Nowicki. Gratulacje!

(mos)

REKLAMA
REKLAMA

Dodaj komentarz

HEJT STOP
0 / 500


REKLAMA
REKLAMA